Hoi ik ben Agnes, van video-ninja.

Hoi ik ben Agnes, van video-ninja.

Ik houd van alles dat bij animatie om de hoek komen kijken; van stijl tot storyboard tot webdesign. Van platte tekst tot 3d visuals, zelfs muziek. Van bijna alle vormen heb ik de laatste 20 jaar wel studie gemaakt. Maar ik ken mijn beperkingen. Mijn hoofd expertises liggen in storyboarding, analoge (realistische) tekeningen, 2d animatie en cartoonfiguren. Gelukkig heb ik contacten met vele experts in hun eigen vakgebied om mij te helpen de beste animaties te maken.

   

Verhalen maken is het mooiste wat er is. Maar het leukste vind ik het nog jou te helpen met jouw verhaal. Om jou en je bedrijf zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik de laatste jaren een studie gemaakt van marketing en communicatie en de mogelijkheden van animatie daarbinnen. Tussenvormen met speedpaints en strips onderzoek ik ook. Wat is de beste manier om jouw verhaal over te brengen op jouw publiek? Door zelf daarmee te experimenteren met deze website kom ik al veel te weten. Want mooi tekenen alleen is niet genoeg voor een goede bedrijfsanimatie: we moeten je doelgroep leren kennen.. ze betrekken. De mogelijkheden in nieuwe media hiervoor zijn bijna eindeloos!

   

Ik heb een opleiding beeldende vorming van de AHK bachelor en een master animatie 2d van de HKU (hilversum), enige modules 3d van de HKU en Informatica van de Vrije Universiteit zak en heel wat cursussen online en ter plaatsten gevolgd wat betreft storyboarding, scrum, social media, marketing en meer. Nog steeds volg ik de ontwikkelingen van de mogelijkheden van animatie binnen marketing, communicatie en klantcontact.

Al tijdens mijn studie deed ik mee aan vele leuke projecten voor bijvoorbeeld Thieme Meulenhoff en NTR, en daarnaast gaf ik geregeld les in animatie en tekentechnieken. onder de naam Ashess freelance-de ik op diverse mooie projecten voor tevreden klanten.
In 2008 kreeg ik de kans om te werken in een Amsterdamse startup die een multiplayer game ontwikkelde. Ik deed in dit project character ontwikkeling, animatie, animatie supervisie, storyboarding, en player game-flow met behulp van storyboards.
Na ruim 5 jaar werd de stekker redelijk plotseling uit het project getrokken. Voor mij is de belangrijkste les hieruit dat je nooit het contact met je doelgroep mag verliezen. En natuurlijk heb ik goed leren 3d animeren.

Nu ben ik met video-ninja mijn eigen bedrijf begonnen. Ik wil nog steeds jouw verhaal vertellen. Maar video-ninja wil meer dan dat; ze wil een dialoog faciliteren met jou en je doelgroep. Daarom hoor ik graag over jou. 🙂 Wil je alsjeblieft wat over jezelf vertellen?
Laat alsjeblieft wat commentaar achter!

 

No Comments Yet.

Leave a comment