nurdys

nurdys

Nurdys pleisters doos product launch animatie
september 30, 2015 by agnes m swart

Voor het merk Nurdys maakte Video-Ninja deze maand de animatie ‘Nurdys pleisterblikje’, dé nieuwe hit van de Kinderpostzegelactie 2015.

Nurdys zijn bedacht en ontworpen door Ellen Langendam. Ellen is gra sch vormgever, creatief stratee2 capturesg en conceptbedenker. Ze heeft gewerkt voor TV en diverse uitgeverijen.
Wat ooit begon als kleurrijke geschilderde dieren op doek, is uitgegroeid tot een volwaardig merk. Epleisters­doos­llen heeft Nurdys al jarenlang geleden ontworpen maar sinds 2013 product­launchheeft zij animatie/)besloten zich 100% voor haar merk Nurdys in te gaan zetten. Dat gaat nu zijn vruchten afwerpen30 Sep 2015 ­ 27 Sep …2016 ()

ellen_langendam

De absolute eenvoud in het ontwerp spreken de Nurdys characters zowel jong als oud aan.
De missie van Nurdys is op een leuke manier vrolijkheid en creativiteit te stimuleren waarbij edutainment de sleutel is.

Ellen, wat is Nurdys.
Nurdys zijn characters met een grote fun factor. Door de absolute eenvoud in het ontwerp spreken de Nurdys characters zowel jong als oud aan.
De missie van Nurdys is op een leuke manier vrolijkheid en creativiteit te stimuleren waarbij edutainment de sleutel is.

Het nieuwe product van Nurdys is natuurlijk het pleisterdoosje met daarin 18 vrolijke Nurdys pleisters van Stichting Kinderpostzegels Nederland. Een deel van je marketing strategie was een animatie door Video-Ninja dat je op social media kanalen hebt gedeeld. Na 5 dagen staat het op facebook al op 1.4 k views. Wat was jouw strategie hier?
We mochten het design van het blikje pas bekend maken bij de of ciële lancering. Ik heb
Video-Ninja ingeschakeld om een kort maar krachtig lmpje te animeren n.a.v. een aangeleverd concept. Door het kort en vooral visueel te houden wilden we de mensen triggeren te blijven kijken én het lmpje te delen via social media.Hoe ervaarde jij de samenwerking met Video-Ninja?

Zeer goed, Agnes heeft precies vertaald wat ik gevraagd heb. Het was snel klaar en precies naar wens! Ook heeft Video-Ninja op eigen initiatief de content aangepast naar andere formaten zodat deze bijvoorbeeld ook via Instagram goed bekeken konden worden.
Je stond met een Nurdys spel op het Uprise Festival in Amsterdam. En nu weer in de kleuterBios in Pathé Haarlem. Wat kunnen we binnenkort nog meer verwachten van Nurdys?
We zijn bezig met een fantastische nieuwe module op de Nurdys website waar men gepersonaliseerde Nurdys cadeaus kan bestellen. Verder zijn we bezig met een landelijke guerrilla campagne en ook een animatie-serie zit in de pijplijn!

nog meer producten van Nurdys!
bezoek de website van Nurdys

No Comments Yet.

Leave a comment