Services

Video-Ninja: Services

VideoNinja geeft je waardevol advies en bruikbare tips om processen helder en duidelijk in beeld te krijgen. Door gebruik te maken van visuele animaties is alles goed zichtbaar voor alle betrokkenen.


 

Projectbeschrijving

Of het nu gaat om het presenteren van een strategie,  de kick-off van een nieuw project of de eindpresentatie van de projectresultaten. Soms heb je ‘droge’ informatie die gedeeld dient te worden met een grote groep mensen binnen of buiten je organisatie. VideoNinja zorgt dat iedereen in je organisatie op een laagdrempelige manier op de hoogte is van elke type project en het behaalde succes daarvan.

 

Explanimation

Voor veel organisaties is het simpel uitleggen van hun product, dienst of oplossing een grote uitdaging. Het wordt nog moeilijker als dit uitgelegd dient te worden via off- of online media. Een Explanimation zorgt ervoor dat je doelgroep in een korte tijd helder en beknopt alles te weten komt over jouw product of dienst. En daar net zo enthousiast van wordt!

 

 

Productlancering

Een video-animatie is ideaal om in te zetten bij een productlancering. Op deze manier introduceer je op een toegangkelijke manier nieuwe producten & services die indruk zullen maken op je doelgroep. Mensen houden er van om video’s te bekijken en te delen. Waardoor het het ideale medium is om de informatie over je product of service over te brengen.


Snel aan de slag

Wil je meer informatie over een van deze te gebruiken methodes?
Neem dan vrijblijvend contact op om meer te weten komen over het succes van de diensten door VideoNinja.